Santa Elena koffie uit Costa Rica.

Medellin Secret’s Santa Elena koffie uit Costa Rica drink je het best als espresso of zwart. Het geheim van de Costa Rica koffie is de ‘honey bean’. Zij onderscheidt zich van de andere Medellin Secret’s koffie door verschillende smaak tonen van vanille, karamel en melk chocolade. Het zoete karakter dankt de boon aan Luz Marina Trujillo die op haar Finca Santa Elena een speciaal fermentatie proces ontwikkelde. Nadat de bonen zijn geplukt worden ze bij haar niet gepeld voor het drogen maar laat zij de bonen in de schil. In de volle zon geeft de schil tijdens het drogen zijn suikers af aan de koffieboon met de ‘honey taste’ als resultaat.Niet-bewaard Voorvertoning-document (gesleept) kopie

Een reactie plaatsen

26 november 2014 · 13:36

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s