Ik en mijn Medellin Secret La Luisa cappuccino moment.

Elke morgen begint de dag pas goed als ik mijn Qiuck Mill aanzet, de koffiebonen maal en mijn melkopklopper voorzie van melk. Ik stamp de gemalen koffie goed aan in de filterdrager zodat de schuimkraag van de espresso extra dik wordt. De magere melk (alleen die van Weerribben!) geeft in opgeklopte hoedanigheid een prachtige cappuccino! De romige smaak van deze melk met de iets bittere bite van de koffie en de nasmaak van een vleugje chocolade is elke dag weer een genot!

DSC_0592

 

Secret ingrediënten: Weerribben zuivel en Medellin Secret koffie beide te koop bij Marqt;

YES!!

Een reactie plaatsen

21 november 2014 · 12:45

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s